Opis forum
Administrator
Witam.
Kazdy wie ze sorcerer czy druid nie maja zbytnich szans z knightem i palladymem ...wiec prosze o wasze propozycje dotyczace zmiany profesji sorcerera i druida na takie ktore beda w stanie dorownac poteznemu knightowi..czy tez pallkowi...
GM Nexania
Nowy użytkownik
po pierwsze to by sie przydalo to ze sd czaruje sie po 100x, po drugie to zwiekszenie lilosci many na exori sen przez knightow, zmienil bym takze wzor na obrazenia z sd zwiekszajac wartosc mlvl'a a zmiejszajac lvla, oslabilo by to sd palkowi ktory z infernalami arbalestem i sd to TERMINATOR, i zeby manaruny dawaly wieksza ilosc many rozwiez z wzrastajacym mlvlem, i moze jakies nowe czary dla sorkow i drutow ^^
Użytkownik
~hm wg mnie knightowi i palkowi zmiejszyc obrazenia bo przy fast atk dwie sekundy i zjedzie całą mane i zycie...;s
~magowi i drutowi powiekrzyc jakos obrazenia z sd i tak jak Cfaniak mówil zwiekrzyc ilosc many jaką daje manaruna...
Po pierwsze to Knight nie ma wiele do powiedzenia palkowi po drugie to właśnie sd powinno sie liczyć od magica a nie od lvl i na moje zmiejszyć arbalesta + infernal bolt i manaruny powinny tez zalezec od magica
bo na moje to palladyn na tym samym lvl co Knight ma o jakies 40% wiecej Hp(bo trza doliczyć utamke )
Jak na moje powinno byc tak, że Sorcowi i Drutowi mana rośnie szybko po jakiś 1000 Knightowi tak życie a Palkowi 50/50 i by sie zgadzało )
Ostatnio edytowany przez Unknow (2008-02-06 14:13:24)
Użytkownik
~~trzeba jakos palka pogorszyc bo kurde tylko oni pkują i ot juz wkurza...zacznie nawalac i mag czy drut nie nadąża sie manasowac i uhac ;s -->wg mnie najlepiej palkowi nie zmieniac obrażeń a spowolnic fast atk bo seryjnie to terminator jest...kto to widzial zeby 50 lvl expil se na orschach ;/